Νέα

Περαστικά και γρήγορα στον Κυριάκο Δημητρόπουλο που χειρουργήθηκε σήμερα

Ο Κυριάκος μας χειρουργήθηκε επιτυχώς !!! Του ευχόμαστε περαστικά , γρήγορη ανάρρωση , και θα είμαστε δίπλα του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του !!! Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος ευχαριστεί τον Ορθοπεδικό κύριο Κωνσταντίνο Ιντζόγλου που έκανε την επέμβαση και το νοσοκομείο Metropolitan General για τις άριστες υπηρεσίες τους. Η πρώτη νίκη της ομάδας … Continue reading «Περαστικά και γρήγορα στον Κυριάκο Δημητρόπουλο που χειρουργήθηκε σήμερα»

Read More
...
comments off
21Σεπ

Αναβλήθηκε ο αγώνας με το Χαϊδάρι

Στην αναβολή του αγώνα Α.Ο. Χαϊδαρίου – Ηλιούπολη, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο 21/9 στις 16:30, προχώρησε η ΕΠΣΑ κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας από τον Εισαγγελέα Αθλητικής Βίας κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου καθώς δεν χορηγήθηκε άδεια καταλληλότητας στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου. Το γεγονός γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, η ΕΠΣΑ, η οποία έστειλε και το … Continue reading «Αναβλήθηκε ο αγώνας με το Χαϊδάρι»

Read More
...
comments off
15Σεπ

Ηλιούπολη – Παλαιό Φάληρο 5-0

Με νίκη 5-0 επί του Παλαιού Φαλήρου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (15/9) στο Δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι στην αφετηρία της σεζόν. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ορφανός (22′, 56′), Φέρτης (32′), Γκούγκας … Continue reading «Ηλιούπολη – Παλαιό Φάληρο 5-0»

Read More

Ακαδημία: Συμμετοχή στη γιορτή στο Δ’ Ηλιούπολης(Πρόγραμμα Αγώνων)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 08.6.19

Read More

Εβδομάδα ατομικής βελτίωσης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Η.

Read More

!Ενημερωμένο. Ακαδημία: Αγωνιστικό πρόγραμμα 1 και 2 Ιουνίου 2019

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 01.6.19

Read More

Ακαδημία Γ.Σ. Ηλιούπολης: Ανοιχτές προπονήσεις από 20 Μαΐου

Για ακόμα μία φορά η διοίκηση του τμήματος ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Ηλιούπολης πρωτοπορεί. Από 20 Μαΐου ξεκινάνε ανοιχτές προπονήσεις σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, με την επίβλεψη του Β. Γαλάνη τεχνικό υπεύθυνο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και προπονητή της αντρικής ομάδας.

Read More

Ακαδημία: Το αγωνιστικό πρόγραμμα για 18 και 19 Μαΐου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 18.5.19

Read More

Ακαδημία: Αναβολή αγώνων(εκτός ΕΠΣΑ) λόγω εκδήλωσης το Σ/Κ 11 και 12 Μαΐου

Λόγω της εκδήλωσης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Ηλιούπολης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/5/2019, δεν θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου 2019. Ο μόνος αγώνας που θα γίνει θα είναι του τμήματος Κ14 της ΕΠΣΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 11.5.19

Read More

Κυριακή έχουμε γιορτή!!

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζι!

Read More